top of page

Echipa noastră

La Genius Robotics, credem că a avea echipa potrivită este crucială pentru a oferi cea mai bună educație pentru studenții noștri. Echipa noastră este formată din educatori și profesioniști cu înaltă calificare și experiență, pasionați de robotică și codificare. Lucrăm împreună pentru a dezvolta cele 12 abilități cheie ale secolului 21 în fiecare dintre studenții noștri.

133209_124880267574614_2760271_o_edited.jpg

Anna Rodriguez

Instructor de robotică

Anna este un instructor de robotică cu experiență, care predă de peste 5 ani. Este pasionată să-i învețe pe copii cum să codifice și să construiască roboți și îi place să vadă creativitatea și imaginația elevilor săi prind viață.

Donald Perry

Coordonator de program

Donald este un coordonator de program calificat care lucrează în industria robotică de peste un deceniu. El este dedicat creării de programe inovatoare și captivante de robotică și codare pentru copii, care îi ajută să-și dezvolte abilitățile de care au nevoie pentru a reuși în viitor.

Alătură-te echipei noastre

Căutăm mereu educatori și profesioniști pasionați și calificați care să se alăture echipei noastre. Dacă sunteți interesat să vă alăturați Genius Robotics, vă rugăm să completați formularul de mai jos și vă vom contacta cât mai curând posibil.

Vă mulțumim pentru aplicare!

bottom of page